Няма да е преувеличение, ако заявим, че повечето хлапета обичат кучета. Малките лаещи създания са не просто мечтан подарък за Коледа или рожден ден, но и еталон за позитивните качества, които малчуганите изграждат в себе си през ранните периоди на живота си.
Подобни кучета-герои се появяват и в киното и литературата. Добре познаваме Ласи, Белия зъб, Балто, Хачико и смелата банда от ПЕС ПАТРУЛ. Именно на последните се спираме днес, защото до 6 март всички фенове на анимационната поредица могат да се запознаят с персонажите в The Mall. Чейс и Маршал ги очакват от 12:30 и 16:00 за срещи и снимки всеки уикенд, а в останалите дни шестте тематични къта посрещат любознателните гости.
Всеки кът е посветен на някого от героите. Малчуганите гасят пожари с Маршал, учат правилата за движение с Чейс, наблюдават Скай в действие, строят с Ръбъл и рециклират с Роки. Между вълнуващите образователни предизвикателства и игри малките художници грабват цветните моливи и оцветяват забавни илюстрации с любимия спасителен отряд.
Активностите развиват творчеството и любопитството на децата чрез интерактивен и игрови подход. По този начин е по-лесно да усвоят важни знания за света около тях, както и да развият собствените си личностни качества: смелостта, състраданието и грижата за другите.

ПЕС ПАТРУЛ е със свободен вход за почитателите си и е отворен за посещения всеки делничен ден от 15:00 до 19:00, а уикендите – от 12:00 до 18:00 на ниво -2 в The Mall.