Намираме те на морето – с какво се занимаваш напоследък, повече работа или повече почивка?
Малко е напрегнато покрай летните ни заведения Totally Romantic Bar в местността Кабакум и тези в комплекса Калиакрия. Откривам и ресторант. Казва се El Balkon del Mundo, защото има висяща 140 метра тераса над морето, и смятам, че е един от най-хубавите по българското Черноморие.

Какво ново покрай студиото в София?
Последната ни инциатива е свързана с превръщането му в арт пространство. Ще представяме нестандартни и креативни идеи, облекла, продуктов дизайн, бижута, фотография. Като начало имаме четири теми, по които артистите ще показват свои неща. Първата беше Nature Power. След нея е ред на Ocean Maniа – до 10 август, в която участници ще бъдат Борче Ристовски и Игор Ильовски с модните си предложения, Поли с ръчно изработени обувки, Artea Art с аксесоари и рисунки, Нева с арт бижутерията си и Zona Urbana. Като приключи тази тема, идва ред на третата – Savana Africa, отново за един месец. За есента остава Back to the City, която ще представим от 10 септември до 10 октомври и така ще закрием този проект.

Как селектирахте имената на участниците?
Основното, по което ги подбрахме, е да са креативни и да имат новаторско мислене. Оттам насетне всеки има свободата да изрази своето въображение, придържайки се към темата. В рамките на всяко събитие ще се провеждат пърформанси и ексклузивни представяния, а през есента имаме намерение да разширим проекта и да организираме уъркшопове между различните артисти.

Всичко, което правите, е измислено до детайл. Откъде черпите вдъхновение?
Идеите идват от най-различни места – различни потоци от информация, предварително проучване, от филми, книги, музика, които са ни впечатлили. Буквално отвсякъде.

Освен лейбъла за дрехи създадохте и ивент агенцията, с какво още ще ни изненадате?
Предстои ни да организираме голямото парти на една марка водка в Bedroom&Cabana Beach Bars, както и парти круизи на яхти. Много интересна програма сме подготвили и за заведенията ни. През август очакваме десет от най-интересните млади диджеи и продуценти от Холандия, които ще заснемат филм на Totally Romantic Cabakum и ще пускат музика нонстоп.

Не е ли твърде уморително да се занимаваш с толкова неща?
Уморително е и за това от тази година функциите са разпределени – аз се занимавам предимно със заведенията и организирането на събития под шапката на Totally Events, а моите колеги – с арт студиото.

Направихте една серия страхотни партита в София, ще продължите ли и през следващия сезон?
Искаме да избягаме вече от тази театралност и от есента стартираме нови събития в Black Label. Инициативата се нарича Diva’s Flavour и идеята е съвместно с Pussy Power Club да сложим фокус върху жените артисти.

Около теб всичко е мода и дизайн, ти подвластна ли си на етикетите?
Аз съм доста спортен тип и се чувствам най-добре в деним панталони и гуменки Converse. Това e предпочитаният ми аутфит, но понякога нося и дрехи на не особено популярни млади дизайнери.

Имаш ли любима лятна история?
Едно пътуване из гръцките острови на яхта, с моите най-добри приятели. Но май не е редно да разказвам детайли от него.

Ocean Maniа е в Totally Erected Fashion Studio (ул. Хан Крум 4Б) до 10 август