1. Майкъл Джексън – Thriller
Ако се чудите какво прави Джако тук, значи сте объркали планетата, марсианци с марсианци такива! Един е Той на всички времена, а Thriller все още е най-успешната песен на всички времена. И доказва колко поп могат да са танцуващите мъртъвци.

2. Misfits – всичко

Любимите на Metallica американски пънкари Misfits са най-подходящата банда за милата ви вечеринка. Те спечелиха милиони фенове с веселяшки и мелодични парчета, в които не се пее за анархия в Обединеното кралство, а за зомбита, вампири, серийни убийци, извънземни, дяволи и мозъкоядци. При Misfits празно няма.

3. Rob Zombie – Superbeast

Тарторът на легендарните White Zombie със сигурност е от онези, които цяла година чакат именно тази нощ. Маниак на тема хорър, Роб пълни албумите си с вдъхновени от комикси и филми парчета, а в последните години доказа себе си и като силен режисьор – първо с House of 1000 Corpses, после с преработката на култовия Halloween, а тази есен с логичния Halloween II. Наскоро излезе и режисираната от него нецензурно-забавна анимация The Haunted World of El Superbeasto, където гласове назаем дават Пол Джиамати и самият Дани Трехо.

4. Addams Family Theme Song

Веселата класика със сигурност ще оживи вечерта ви с онова характерно щракане на пръсти, но я се загледайте – нещо не мърда ли зад завесите? Точно така – една ръка бързо изтрополява с пръстенца по паркета, за да скочи към вас и да се опита да ви отнеме чашата. Ако ръцете са две, значи сте прекалили с грея­ното вино и вече виждате двойно.

5. Type O Negative – Black No. 1

Типично за Type O Negative иронично и тежко парче, взело на прицел позьорщината на мрачните готик мадами. Black No. 1 влиза много добре в микса след песничката на фамилията Адамс както заради щракането с пръсти, така и заради мракобесието, което води след себе си. Питър Стийл звучи като за последно. Ваше последно, имаме предвид – оставяме ви на Ужаса (чувате ли зловещия адски смях?)