КРАСОТАТА
 
В объркано и повърхностно време с динамика, която не позволява да бръкнеш в душата на другия, красотата има силата да ни сближава. Не че променя света, но ни помага ние за себе си да го правим по-добър, казва ни тази хипнотична песен отпреди две години.
СЪН
 
Когато през 2016 идва идеята за Сън, с музикалния ѝ партньор тогава Живко Петров решават, че им трябва мъжки вокал. Пращат фрагмент на Графа и с неговия глас върху музиката си казва: "да, това е". През щастливите сълзи на певицата замечтаният сингъл с идиличен клип ни кара да искаме да сме в гората, медитирайки над тази мелодия.
ДАЙ МИ ВРЕМЕ
 
С фънки ритъм и нова страст към гащеризоните Белослава отваря път към петия си албум с напомнянето, че всеки ден е подарък и моментите с близките ни са скъпоценни. Вдъхновението пуска корените си, когато певицата се замисля, че иска да има повече време за семейството си и сутрините за дълго и ритуално кафе с тях да станат по-вечни.
СЛУШАЙ МЕ
Този черно-бял сингъл от 2005 е своеобразно обяснение в любов, което няма срок на годност. Приемаме, че "И очите и ръцете и лицето и сърцето/Искам само те да са до мен" са думите, които всеки желае да стигат до него целогодишно, а не само в един единствен ден.

Концертът Feel the Love на Белослава е в Sofia Live Club на 14 феврурари от 22:00
Билети: 15лв от eventim.bg, 20лв на входа

Снимка:
Диляна Флорентин