Приказна Коледа в Ню Йорк

Вместо да си стоим у дома и да въртим Сам вкъщи 2 за хиляден път, самите ние се отправяме към улиците на Ню Йорк, за да преживеем една коледна приказка в американски стил. Киноцентър Бояна ни приветства с бляскава празнична украса и множество забавления, апетитни изкушения и кътове за снимки.
От Загреб пристига ледена пързалка, която преобразява улицата в замръзнало вълшебство. Пързаляме се на воля, докато не капнем от умора. После можем да се сгреем с топла напитка в кафе LATE, трансформирано в духа на култовия сериал Приятели, защото надали има нещо по-нюйоркско от кафене Central Perk, а за любителите на греяното вино са подготвени изненади от Tcherga. Когато съберем достатъчно топлина, се връщаме край пързалката и се потапяме в изумителни шоута с кънки на лед Елза и Леденото кралство и Круела де Вил и 101 далматинци, подкрепени от Maserati. За децата има и музикални спектакли, снимки с Дядо Коледа, срещат се с любими анимационни герои и какво ли още не.
Коледното вълшебство обаче не е запазено само за малчуганите. За нас, порасналите хлапета, са предвидени музикални концерти и танцов спектакъл Santa Rocks, подкрепен от Maserati и Dongfeng. Примамват ни специални напитки от Bushmills и Baileys, но не липсва и нещичко за мезене – във въздуха витае аромат на печени ядки ELIT, пица на пещ, бургери, хот дог, вурстчета, скара, азиатска храна, тортили и много сладки изкушения.
Какво още му трябва на човек? Разбира се, освен да се разхождаме, нямаме търпение и да научим нещо ново. Очакват ни работилници за малки и големи: ателие за шоколадови изделия с Milka, печене на домашен хляб с Арабията, вино и рисуване върху коледни играчки с DaliVino и работилница за възглавнички TED.
Както гласи съвременната народна мъдрост, ако не се снимаш, не се е случило, така че не забравяме да се отбием през фото кътовете Споделено Щастие на Suchard, Зимна приказка от Nivea, не пропускаме и интерактивната инсталация на ANSWEAR, която разбива на парчета представата ни за реалността.
Пълната програма е на страницата на събитието във Facebook, билетите са тук и се съмняваме, че ще се разминем само с едно посещение на това неописуемо празнично преживяване.

Нова Година – Улиците на Ню Йорк

Еуфорията около Коледа не стихва и след 25 декември, защото веднага започваме да се готвим за посрещане на новата година. Отново в Ню Бояна се сбогуваме с 2022 , но този път превъртаме кинолентата до 70-те години на миналия век. Очакват ни 6 шоута, които ни пренасят директно в сцени от филми като Брилянтин, Кръстникът и поредицата за Агент 007. Пред очите ни се разразява зрелищен филмов бой, каскади, танци и кабаретни изпълнения. Актьори, танцови ансамбли и драг кралици направо ни оставят без дъх, а над главите ни избухва прелестна заря. Отпечатъците от светлините върху ретините може и да избледняват за няколко минути, но споменът за вечерта със сигурност ще искри ярко в ума ни дълго след това.
Включваме се в празничната програма на WINBET до полунощ, а след това се потапяме в атмосферата на Кръстникът и Студио 54 по време на афтърпарти като никое друго.
През цялата вечер се топлим в разнообразни закрити филмови пространства  и се наслаждаваме на отбрана храна и напитки.
Програмата разглеждаме на страницата на събитието, а с билети се сдобиваме от тук.