Уникалният хрупкав вкус на пилешкото месо в Texas Chicken се постига по специална рецепта, разработвана през годините и е един от най-апетитните в света. Емблематичен продукт за бранда са и медените бисквитки – винаги прясно изпечени, поляти с мед и наричани най-добрият приятел на пилешкото месо.

Менюто в Texas Chicken е разнообразно и привлекателно. Сред най-вкусните предложения са квадратният Big Tex сандвич и класическият Tex Supreme сандвич. Неустоим завършек са разнообразните кексчета и сладоледи.

През октомври 2015 ще бъдат отворени още два ресторанта Texas Chicken в София: в Дружба 1 на бул. Проф. Цветан Лазаров и в кино Арена Запад.

За Texas Chicken
Историята на Texas Chicken започва от Тексас, САЩ, преди повече от 60 години. През далечната 1952 основателят на бранда, Джордж Чърч, съчетава своя предприемачиски дух с идеята да създаде ресторант, специалиран в приготвянето на пилешко месо, който да предлага на клиентите уникален вкус, отговарящ на най-високите стандарти. От тогава до сега веригата Texas Chicken вече има над 1700 ресторанта в двайсет и четири държави. България е двайсет и петата страна в семейството.