Топ 10: Превъплъщението, заекът и още…

Нещата, които правят живота ни по-хубав.

Превъплъщението

Лейди Гага ще бъде новата Харли Куин в продължението на Жокера с Хоакин Финикс. Очаква се във филма тя да бъде новата любима на бъдещия психо злодей, а вече имаме и първи кадри на певицата в образа.

Заекът

Полицейският участък в Юба, Калифорния, може да се похвали с необичаен служител. Намереният в центъра на града заек Пърси, се оказал изгубен, без дом, приятелски настроен и след като бил оставен в участъка, полицаите официално го произвели в чин „служител по добруването” навръх католическия Великден.

Видеоклипът

Mudhoney пуснаха току-що новия си албум Plastic Eternity. И избраха да облекат във видеоклип последното парче от него – Little Dogs. Ако искате да видите как 60-годишни пънк-грънджари се търкалят с дребни кученца, докато пращят лежерни китари… всъщност, разбира се, че искате!

Играчката

LEGO 42140 е страхотна играчка. Не стига, че се трансформира от един всъдеход в друг, снабдена е с двигател, така че и е напълно подвижна, но и ви дава възможност да я управлявате през приложение на телефона. Струва около 200 лева.

Трейлърът

MGM+ пуснаха трейлър за втори сезон на доста смущаващия хорър сериал From. Сюжетът е същият – малко градче насред Щатите държи гостите си в плен. А докато се опитват да намерят начин да го напуснат – е, срещат се с ужасите му.

Рецептурникът

Историкът Петър Стоянович е известен и с любовта си към готвенето. След три сборника с рецепти той издаде разширения том Кухнята на баба и на проклетото ѝ внуче. 880 страници с всичко от предните книги и още доста нови изпитани кулинарни изкушения. И с много полезни коментари от автора.

Джаджата

Да си носите проектор в джоба, за да гледате филми, когато ви е удобно, е една от най-страхотните възможности. Дава ви я минипроекторът Yaber Pico T1, снабден с wi-fi, Bluetooth, мощен говорител, външна батерия, връзва се със смартфони, таблети и лаптопи и е голям колкото телефона ви.

Книгата

Издателство Знаци пусна великолепно издание на Арсен Люпен – джентълменът крадец от Морис Льоблан. Книгата е с твърди корици, много голям формат, а приключенията на известния крадец са допълнени от чудесните илюстрации на Винсент Малие.

Приложението

Едно от най-хитрите приложения, на които сме попадали, честно! Zombies, Run! е спортно приложение, което ви кара да тичате, докато ви гонят зомбита. Слагате слушалките, пускате приложението и хуквате. А най-интересното е, че всяко бягане ви дава различни мисии и точки. Ето това е стимул да сте във форма!

Албумът

8 години минаха, откакто гръмотевичната калифорнийска хеви дуум банда на Лори С. Acid King издаде албум за последно. И ето че се завръща, клатейки земята тектонично с осмия си трясък Beyond Vision. Супер монолитен, пращящ от фъз и тътнещ ритъм стоунър дуум с отнесените вокали на Лори.