Топ шърт – точните магазини, когато търсиш тениска

38

Автор на снимката Ангел Коцев студио

Нашите приятели от 38 отдавна си извоюваха славата на основен софийски бранд за стандартни и абсолютно нестандартни тениски. В спретнатото им малко магазинче (разположено през една пряка от любимия на цяло едно поколение Blaze) ще намерите десетки тениски с разчупена кройка, рок/диско/графити и всякаква друга стилистика. Цените варират от 35 до 50лв, а ако имате идея за ваш собствен дизайн, можете да уговорите изработката на тишърта на място.
ул. Иван Вазов 38, 38tshirts.com

Яко

Автор на снимката Ангел Коцев студио

Внушителният по размери Яко е заел стратегическа позиция на Граф Игнатиев (шири се на целия втори етаж над безистена, на метри от Subway) и предлага стотици, вероятно хиляди тениски с всичко от Дарт Вейдър до анимирани супергерои и обложки на албуми на Cannibal Corpse. Разнообразието на модели и цени е наистина сериозно – отделете си повечко време за разглеждане или направо питайте любезните продавачи.
ул. Граф Игнатиев 43

Under Construction

Автор на снимката Ангел Коцев студио

Най-новият магазин за улична мода Under Construction отвори в края на 2010, но бързо ни стана симпатичен – както с тематично оформения си вход, така и с кецовете, суичърите и тениските, които открихме вътре. В него ще намерите най-вече български марки като Exit, Gone, Rope, Branditi, Extoma, Rockacoca, които от опит знаем, не отстъпват по нищо на често по-скъпите западни образци. Коледните намаления отминаха, но определено и сега има за какво да отскочите до Under Construction.
ул. Ген. Паренсов 15