Топло Фест vol. 4 – Пълен цирк!

Музика, съвременен цирк и реге са само няколко от вълнуващите неща, с които ни посреща четвъртото издание на Топлофеста. Тридневният фестивал е истински празник на изкуствата и лятото и тази година той ни очаква по традиция във и около сградата на Топлоцентралата в периода 14 до 16 юли.

Богатата програма тази година е не само за гледане, но и опитване, чуване, но най-вече преживяване. Начало даваме на 14 юли с концерт на бар-терасата, огнено шоу и цирков пърформанс. Продължаваме забавленията през деня с музикална програма на закрито в голямата зала на Топлоцентралата. Феновете на Космоса пък могат да се включат в едно единствено по рода си астро парти, на което посетителите могат да наблюдават съзвездия и да се потопят в едно интергалактическо приключение. Фестът е предвидил и активности за най-малките гости, като през целия ден те могат да участват в разнообразни работилници, част от външната „улична“ сцена.

Акцент в съботната вечер е концертът на Жлъч/Григоров/Гена, но преди те да се качат на сцената, гостите могат да се насладят на музиката на Trombobby X C-MO, поредното вълнуващо огнено шоу и цирков пърформанс от Нов цирк. Неделната програма предлага уъркшопи на циркова тематика с водещи от Аржентина и САЩ. Закриваме Топлофеста по традиция с реге парти, което продължава цяла неделя, а тази година то ни сблъсква с музикалната селекция на Kiko Bun и Junior Morgan.  

Събитието е с вход свободен, а подробности около програмата откриваме тук.