Tова лято Aniventure Comic Con ни среща с една от звездите на The Walking Dead

За последните няколко години Aniventure Comic Con се е превърнало в едно от най-очакваните събития за всички филмови и комиксови запалянковци, геймъри и почитатели на развлекателната индустрия.

Последното издание в София събра над 20 000 фенове на аниме, манга, гейминг, косплей и комикс културата у нас, а тази година изданието се очаква да бъде още по-мащабно. Локацията е добре познатият Интер Експо Център, а тази година датите са 6 и 7 юли. Наскоро станаха ясни едни от първите гости на тазгодишното издание, а именно една от звездите на Живите мъртви – Рос Марканд. Познаваме актьора и от други култови холивудските продукции като Avengers: infinity War, Avengers: Endgame, Invincible, What if и други. Освен него сред гостите е и впечатляващата косплей покорителка на световни конкурси от Ирландия Bambi Lashes Design.

Марканд е най-известен с ролята си на Арън в хитовия апокалиптичен сериал, където играе в повече от 100 епизода, а за няколко сезона се води и сред главните герои. Освен с ключовата му роля в зомби историята той е известен и с участието си в кино вселената на Marvel. Там той влиза в ролята на Red Scull в кулминационните за комиксовата сага филми Avengers: infinity War и Avengers: Endgame. За някои той е известен и работата си като озвучител. Неговият глас е зад образа на Ултрон в Doctor Strange in the Multiverse of Madness, a отделно участва и в анимираните продукции invincible, Family Guy, Robot Chicken и много други.

Нямаме търпение да видим какви други изненади и гости ни очакват на Aniventure Comic Con 2024.