Това сме ние е създаден в жанра драмеди и обещава да ви държи здраво до дистанционното, докато не разберете и последната загадка, която свързва силните образи в него.

Премиерата на създадения от NBC Това сме ние (This is us) се превърна в най-големият хит във фейсбук и туитър по време и след пилотния епизод на сериала. Световната компания за проучвания Nelsen отчете над 383 000 активации, посветени на сериала, в социалните мрежи във вечерта на американската му премиера. Големият интерес е регистриран не само чрез вълната от отзиви в интернет, но и с рекордните рейтинги на пилотния епизод, който даде повод на критиката да номинира сериала в Топ 10 на най-успешните шоу програми за 2016/2017. Непосредствено след премиерата фен страницата на Това сме ние във фейсбук набра почти 800 000 почитатели и предизвика силен дебат сред зрителите. Рейтингите в IMDb (8.8) и Rotten Tomatoes (91%) затвърждават подозренията, че по FOX Life този сезон ни очаква една изненадваща и вълнуваща филмова премиера.

Това сме ние е история за четирима души, които са родени на една и съща дата, но споделят много повече от това случайно обстоятелство. Според създателите на сериала, това е история за умни и модерни зрители, която ще промени ежедневната ни представа за хората, които си мислим, че познаваме.

Съпрузите Ребека и Джак очакват близнаци и същевременно се опитват да запазят пламъка на брака си. Кевин е амбициозен актьор, отегчен от блясъка и измамността на индустрията. Кейт е неговата жизнена и забавна сестра-близначка, която постоянно се бори с теглото си, а Рандал – успешен и малко сантиментален адвокат, търси по стъпките на миналото изгубения си баща.

Отработените драматургични похвати и изненадващите обрати в Това сме ние ще развълнуват публиката с достъпността си, смесена с лекия хумор и нишките тъга в сърцето на сюжета, ще зададат няколко въпроса за битката с ежедневните проблеми, цената на щастието и значението на семейството и любовта. А всичко това ще бъде поставено под небето на съвпадението, защото какво е животът, ако не музика на случайността? Можете да очаквате сериала Това сме ние на 27 октомври от 22:00 по FOX Life.