Защо решихте, че сега е време за ремикс?
Кристо: Заради големия интерес, парчето стигна до много високи места в класациите.
Сантра: Това не е толкова важно. Много хора се припознаха с идеята, зад която стоим. Писаха ни, че парчето е променило живота им и по някакъв начин ги е накарало да опознаят себе си.
Кристо: Затова сега искахме да допълним всичко, което преди сме казали, с нов текст, на английски. Рапа, който аз правя, си го написах сам. Останалата част е дело на Руши и Сантра. Брейкът е много важна част от проекта и, разбира се, пресъздава идеята ни за сила.
Сантра: Да, дава визуалната и телесната представа за сила, освен психологическата.
Кристо: При брейка контролът върху тялото е основен, изискват се много усилия и концентрация. И се опитваме чрез тази аналогия да направим връзката със силата на духа. За нас е израз на това да гониш целите си и да постигаш онова, което искаш.

Тексът е на английски, имате ли планове да пробвате навън?
Кристо: Искахме да покажем нова част от нашия потенциал и това, че за изкуството няма граници, няма езици, няма дискриминация.
Сантра: Много хора бъркат пеенето на английски с липсата на национално чувство. Все пак би било добре, ако може да се пробие и на запад. В България пазарът е прекалено малък, за да бъде сериозен стимул.

А кога да чакаме нов сингъл? Евентуално планове за албум?
Сантра: Работим постоянно, дори сега отиваме в студиото. Опитваме се да вдигаме нивото с всеки проект и да влагаме повече.
Кристо: Никога няма да спрем.

Значи нищо конкретно?
Сантра: Съвсем скоро ще има нещо. Текстът на английски е готов?– английският език е малко по-музикален и се пише по-лесно, не пречи на изпяването. Докато, за съжаление, на български има по-трудни думи, с много съгласни…
Кристо: Трх-брх-грх, например. Дори и рапа е с повишена трудност на български.

Къде да ви гледаме на живо?
Сантра: Няма къде, но ще помислим сериозно по въпроса. Много държим на високото качество, а при много участия не остава време.
Кристо: Затова и не изкарваме песен на всеки две седмици, защото искаме продуктът да е на 120 процента. Работим на ръба, горе на самите граници и бутаме постоянно.

С какво друго се занимавате тези дни?
Сантра: С бизнес. И брейк.
Кристо: С фитнес. И бокс.
Сантра: Аз имам влечение към модата. Освен това направих дизайна на нашия нов сайт, много простоти смятаме да слагаме вътре.

Ще издавате и DVD с уроци по брейк заедно с Electric Force Crew?
Кристо: Да, за начинаещи.
Сантра: Вътре можете да видите и Сантра.
Кристо: Всеки от нас преподава по няколко движения. Цялото нещо ще е дълго около половин час, няма да натоварва много и ще бъде за всеки?– да си го пусне и да опита на килима вкъщи.

Кой го снима?
Кристо: Александър Моллов. (режисьор на Сила и Маке Me Stronger?– бел.авт.) Ние сме като дупе и…

Ще има ли още?
Кристо: О, да?– средно ниво и за напреднали. Ще има и за маниаци, ненормалници и жълти книжки.

Откъде взимате сила, как се зареждате?
Кристо: Със секс.
Сантра: Абе! Аз се зареждам с хубавото време.
Кристо: И мултивитамини! Храня се здравословно, ям плодове, пиле, ориз с картофи и тренирам много усилено всеки ден. Карам сноуборд, велико е. А най-много ме тонизира влюбването. Това ми е най-голямото гориво, ставам като булдозер.

Изглеждаш доста здрав, по колко пъти на ден се влюбваш?
Сантра: Това беше добро.
Кристо: По един път на ден. Гледам да ги ограничавам, за да не стават прекалено много дини под мишницата. Въпреки че имам много високо либидо.
Сантра: Все пак такъв хубав, млад, силен мъж…
Кристо: И ти си умна, млада, красива…
Сантра: А, това беше изпросено, уцели правилния момент.
Кристо: Няма правилен и грешен момент да направиш комплимент на момиче.
Сантра: Има.
Кристо: Аз живея в сантриархат.