Handmade Design Market
Какво е общото между бижутата на Виктор Павлов, козметиката на Baba’s Soapery и шоколадите на Modica? Че всички са ръчно дело на създателите си и влизат, заедно с куп други хендмейд щандове, в пролетния базар в betahaus. Влизаме и ние сред тях между 10:00 и 20:00 на 31 март и 1 април и излизаме с торби шарено настроение за Цветница.

Mish Mash Fest: Spring Edition
Пролетното издание на традиционния миш-маш от ръчна местна продукция влиза в Червената къща между 10:00 и 19:00 на 31 март и 1 април, а ние отсега си чертаем маршрут между щандовете на Blend Bag, Feelosophy и Almost a Brand.

Botanical Bazaar #4
Темата на следващия ботанически базар във физическото пространство на Cactus Lab е Въздушни растения. Иначе казано, между 11:00 и 14:00 на 31 март там се учим да "засаждаме" красиво и грижливо различните форми на Tillandsia, а после и как да не ги убием в домашни условия.

Flora: Market, workshops and cocktails
Заглавието казва достатъчно, но хайде: от 11:00 и 19:00 на 31 март и 1 април Cosmos Coworking къщата ни чака за уъркшопи и базар на зелени декорации, бижута, илюстрации, коктейли, шоколад, лампи, минерали и още сред стенописите. Някои от останалите домакини са Elephant, Ah! и Rosey’s Mark.