Unlimited награди на Spice Music Festival с Vivacom

На 4 и 5 август цяла България се събира на Spice Music Festival на пристанище Бургас, където танцува с хитови изпълнители от 90-те – SNAP!, C-Block и NANA и много др. За да направи преживяването още по-незабравимо, Vivacom отново се включва с награди, които да зарадват посетителите.

Силна интернет връзка и достатъчно батерия са необходимост по време на концертите. Затова Vivacom осигурява достъп до кабелно и безжично зареждане на смарт устройства при уникалните парти кули. Кулите дават и безплатен Wi-Fi достъп до интернет, за да успеем да споделим всеки вълнуващ миг със своите близки.

На тазгодишното издание на фестивала Vivacom ни подготвя и множество награди. Ако мечтаем да се сдобием с преносима музикална колонка, за да сме близо до ритъма не само по време на лятната вълна от концерти, можем да участваме в допълнителната томбола на официалния сайт на телекома. На място на събитието ни очакват и промоутъри, които раздават картончета с QR код, водещ до специално създадена онлайн страница. Там се регистрираме за участие, а след концерта разбираме дали сме късметлиите, спечелили портативна колонка Marshall Action III.

Фестивалът е вълнуващо събитие, което със сигурност желаем да отразим в профилите си в социалните мрежи. Използвайки новия Unlimited Party филтър, имаме възможност да направим това и да спечелим награди като Unlimited Party тениски и слушалки Huawei Freebuds 3. Условието е да тагнем снимките или рийловете с #unlimitedbyvivacom, да последваме Vivacom в Instagram и профилът ни да е публичен. За да изпълним животът ни с танц, в края на лятото телекомът изтегля голямата награда – парти уикенд за двама в Ибиса, – с която награждава любителите на музикалните преживявания.

Концертите са начин да изградим незабравими спомени, да се отпуснем и да се забавляваме истински. Vivacom ни предизвиква да живеем в момента и да прекараме едно страхотно лято!