Unlimited парти настроение и награди с Vivacom

Концертът се вихри с пълна сила, прожекторите блестят в очите на подивялата публика, а музикалните ни фаворити забиват на сцената. Започва любимото ни парче и тъкмо да вдигнем телефон за снимка, когато забелязваме – батерията ни е свършила. Е, този сценарий определено няма да се осъществи в рамките на лятното парти турне на Vivacom, защото телекомът не само се е погрижил за достъпа ни до уникални парти кули, където можем да заредим мобилните си устройства и да се свържем с безплатен Wi-Fi, но и ни е подготвил множество изненади, игри и активности.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour тръгна от Пловдив на 15 юни, а предстоящите събития са на 7 юли в Бургас и на 16 септември в София. Още по-вълнуващото е, че можем да спечелим страхотни награди благодарение на Vivacom. Фестивалното настроение не стихва и през август, когато телекомът се включва и в Spice Music Festival. На 4 и 5 август сме в Бургас, за да слушаме на живо хитовите изпълнители от 90-те, SNAP!, C-Block и NANA.

Желяз Кольовски, директор Маркетингови комуникации на Vivacom, споделя: „Ние от Vivacom продължаваме със страхотните летни изненади и емоции за нашите клиенти. Както им предлагаме неограничени възможности за комуникация, така им предлагаме и неограничени възможности да се забавляват и да печелят награди, с които да запомнят лято 2023 по най-добрия начин“.

Именно затова задължително минаваме през обособения Unlimited Party Corner, където се превъплъщаваме в ролята на истински DJ, загрявайки за голямата награда на Vivacom – парти уикенд за двама в Ибиса. Не пропускаме да използваме Unlimited Party филтъра в Instagram, когато публикуваме снимка или рийл в профила си, тагвайки #unlimitedbyvivacom. Задължителни условия са и да следваме профила на телекомпанията и да направим поста си публичен. Оттам нататък остава само да стискаме палци, защото след всеки концерт можем да спечелим Unlimited Party тениски и слушалки Huawei Freebuds 3.

По време на събитията можем да се включим и в допълнителна томбола на официалния сайт на Vivacom. Следим за промоутъри, които ще ни връчат картонче с QR код, водещ до специално създадената онлайн страница за регистрация за участие. Още същата вечер по един късметлия печели портативна колонка Marshall Action III.

Можем само да се надяваме да се окажем сред големите победители, но в едно сме напълно сигурни: пред доброто настроение, хубавата музика и нестихващата комуникация всички лимити се сриват.