Разкажи ми първо за видеото към новото парче?– току-що сте го снимали, как стана?
Клипът още не е готов, чакаме го другата седмица. Вярвам, че стана много хубав?– не много хубав, а най-добрият ни клип. И се надявам да е най-добрият и за България. Страшни снимки бяха. Снимахме на блу бокс, както и в едно много пънкарско ателие. Режисьор е Валери Милев, а Руши?– дизайнер. Сюжетът е на Валери, някаква откачена история с извънземни мадами, които не можахме да видим?– той ни изгони, за да не ги гледаме голи.

О, значи нямаше секс?
Имало е секс, само че не с нас, а с едно момче. И не знам какво са правили, никой не знае.

Каква всъщност е тази секс вълна в творчеството ви?– първо Шоколад, а сега и Sex in the morning?
Нямам идея, не мога да ти кажа как се пишат текстове. Нещо ми хрумва и е готово. Понякога съответства много на мелодията, понякога може би не. Но със сигурност в Шоколад и Sex in the morning нещата съвпадат на 100%.

Парчето има много добър звук, как го извадихте?
Да, звукът е много хубав. Мастерира го един агент от Щатите, казва се Брад Блекууд. Влизах му в сайта онзи ден, за много хора е работил. Най-вече за американски, техни си звезди. Най-известните са ZZ Top и Evanescence. Ние си мастерирахме парчето при него благодарение на студио Ретро, които са ни музикалните продуценти. Те се свързаха с него, той хареса микса и така.

Чух, че албумът ще се казва Telephone Book
Едните ни спонсори са Vivatel, а другите Книгомания. И аз един ден под влиянието на огромно количество алкохол измислих това.

А кога ще е готов целия?
На есен. Засега имаме 11 песни, 10 от които нямат текст.

И това е заради теб, нали основно ти пишеш?
Да, но това е най-малкият проблем. Нещата стават бързо, когато има за какво да разказваш.

И какво чакаме тогава, случки да ти се случат?
Да имам повече свободно време и пари.

За какво ти се пише и пее?
Нямам идея. Следващото ни парче например се казва Baby, то е по-любовно. Sex in the Morning не е любовна песен, по-скоро е забавна. Звукът на целия ни албум ще е доста по-суров. Надявам се да стане гаражен звук, който въпреки това да е радиофоничен.

Продължаваш ли да правиш неща и за други артисти?
Не, не пиша текстове за други от много време. За никой. Защото е много публично, първо, а и рискуваш за скромната сума от 100-200 лева да не дадеш най-доброто от себе си. А когато го правя за себе си, давам повече от най-доброто, разбираш ли? И така трябва да правят всички?– да дават най-много от това, което могат.

Къде можем да ви слушаме на живо, май не останаха много сцени за авторска музика?
В София свирим само в Backstage, защото условията са добри, звукът също. И самото място е приятно. Извън София свирим доста често, но нямаме точни дати, защото чакаме да оперират барабаниста ни и има вероятност да не свирим два месеца. Иначе сега пращаме неща за фестивалите Sziget и Exit. Много е трудно, миналата година ни отказаха, защото нямаме договор с мейджър компания.

Турне ще има ли?
Ще направим турне. У нас, у вас… Като си издадем албума, като имаме продукт, ще тръгнем на турне.