SHARP OBJECTS
Режисьорът Жан-Марк Вале (честито за Глобусите за Big Little Lies) превръща романа на Джилиан Флин (написала и Gone Girl) в сериал за HBO, пълен с много трилър и много Ейми Адамс. Kато чикагски крими репортер тя се връща в малкия си роден град, за да разследва чужда семейна трагедия, а намира демони в собствената си фамилия.

THE ASSASSINATION OF GIANNI VERSACE: AMERICAN CRIME STORY
След като сезонът за О Джей Симпсън събра куп награди през 2017, крими антологията на FOX се завръща с убийството на Джани Версаче. 8 епизода ровят в мозъка на Андрю Кънанан (Дарън Крис от Glee), за да намерят причината за стрелбата му през юли 1997, която осакати едно семейс­тво (Пенелопе Крус е Донатела) и целия моден свят.

COUNTERPART
Джей Кей Симънс си работи кротко в ООН, когато един ден се запознава със… себе си. Версията му от друго измерение тъкмо е прескочила през портал, който шефовете му крият от години. Това задейства 10 епизода шпионски екшън-трилър по канала Starz, които преливат от въпроса "какво щеше да е, ако бях друг?" и куп възможни отговори.

CASTLE ROCK
Замръзваме при вида на червени балони, но всъщност най-страшният герой на Стивън Кинг не е Пениуайз, а Касъл Рок – измисленият град, дом на ужасите в почти всичките му книги. То, Неизживени спомени, Сиянието, Куджо – Джей Джей Ейбрамс събира теми и герои от цялото това психо в сериал за Hulu. И да, Бил Скарсгард се зъби и тук.

MANIAC
Джона Хил е пациент в психо клиника със собствена паралелна вселена в главата си. В кой от двата му свята живее Ема Стоун ще разберем "някога през 2018" по Netflix в 10-те епизода на Кари Фуканага (режисьор на първия-и-единствен-за-нас True Detective). Ако случайно знаете норвежки, загрейте с оригинала на сериала от 2014.

THE BALLAD OF BUSTER SCRUGGES
Първият тв проект на братя Коен. Мини сериал. Уестърн. Джеймс Франко. И това стига да се залепим за Netflix, но на вас даваме повече: епизодите събират шест независими истории с шантави герои – като пеещи каубои и актьори в пътуващо шоу например. Все образи като за комедия, но с Итън и Джоел Коен никога не се знае.

THE FIRST
Шон Пен е начело на първата човешка мисия до Марс. Е, не е сигурно, но знаем, че играе централна роля в новия сериал от бащата на House of Cards Бо Уилимон. Поредицата на Hulu следи мисията за колонизиране на планетата, която е в ход не само на борда на совалката и в НАСА, но и в семейс­твата на астронавтите.