Vivacom с Unlimited изненади на фестивала Midalidare Rock

На тазгодишното издание на Midalidare Rock, провеждащо се от 30 юни до 2 юли, Vivacom посреща всички фенове на рок музиката със специален филтър, който може да донесе множество вълнуващи награди, включително парти уикенд за двама в Ибиса. По време на рок феста в невероятния Rock Corner всеки има възможността да си свали специално създадения за фестивала филтър и да направи своята рокаджийска снимка, видео или рийл на място.

За да се включат в играта на Ulimited Party Filter Tour на Vivacom, феновете на летните музикални фестивали трябва да свалят и използват Unlimited Rock филтъра, да сканират специалния QR код на мястото на фестивала и да споделят своята снимка или видео в Instagram профила си, като използват #UnlimitedByVivacom. Важно е да не забравим да направим поста и профила си публичен и да последваме Instagram акаунта на Vivacom, ако искаме да се включим в играта и да имаме шанса да спечелим вълнуващите летни награди.

Концертите на любимите ни банди са сред събитията, които искаме да запечатаме завинаги. Прекалено многото снимки и видеа обаче често изтощават батерията на телефона ни, но от Vivacom са се погрижили това да не се случи по време на Midalidare Rock. На територията на фестивала ние откриваме няколко Unlimited Rock Charge Points – три рок кули за зареждане на мобилни устройства, които гарантират, че батерията ни няма да падне.

С Unlimited Party Filter всеки музикален фен или любител на концерти може да влезе в ритъма на бъдещето по всяко време.  Единственото, от което се нуждае човек, е неговото мобилно устройство. Макар фестивалът Midalidare Rock да е няколко дни, Unlimited Party Filter продължава цяло лято. А след края на всяко събитие, на което филтърът присъства, Vivacom ще тегли победител, който може да спечели награди като Huawei FreeBuds 5 или тениска, а през септември разбираме кой е големият победил и кой печели наградата парти уикенд в Ибиса.

Повече разбираме тук.