Вътрешен живот – три блога, които ще променят идеята ви за домашно пространство

emmas.blogg.se

Автор на снимката Адриана Андреева

Деликатни, сдържани, монохромни, естествени, с много бяло и въздух… Все типични скандинавски черти на стил, които действат успокояващо дори само да скролвате през редиците снимки от различни къщи и апартаменти, внимателно подбрани от Ема от Стокхолм.


decor8blog.com

Автор на снимката Адриана Андреева

Decor8 е гигант сред блоговете за “интериорно вдъхновение” и един от първите, които започват да се занимават с темата. Създаден е още през 2006 от американка, установила се в Германия. В момента се е разраснал до ежедневник, с тематични рубрики, редовни сътрудници, а наскоро издаде и книга с 1000 изпитани съвета как да превърнете дома си в мечтаното от вас място.


arcspace.com

Автор на снимката Адрина Андреева

На фона на множество други добри архитектурни блогове Arcspace се отличава със селекцията си. Тя пасва идеално на тези, за които архитектурата е по-скоро хоби или интерес. Ежеседмично сайтът представя по 1-2 нови проекта, има изобилие от снимки и скици, ревюта на книги и изложби, както и портфолиа на архитектурни фотографи.

Пълният списък блогове е на gorichka.bg
Форум Дом е в Модерен театър на 26 февруари от 10:00 до 17:00,  предварителна регистрация на gorichka.bg или в магазините БиоМаг – 30лв за двама или 20лв за един, на място – 30лв на човек