Къде беше всички тези години, случи ли ти се нещо интересно, случайно да си станал по-мъдър?
Ммм, не. Дори съм още по-тъп. Когато единственото, което човек прави, е да се разкарва наоколо с бутилка Jagermeister, резултатът може да е само един – ставаш от глупав, по-глупав.

Все още ли живееш в Берлин?
В Берлин съм през по-голямата част от годината. Когато стане много горещо обаче се връщам в Щатите, където имаме климатици. В момента в Берлин е страшна жега, така че се крия малко в Пенсилвания. Но след шоуто в София се връщам обратно в Берлин. Никой не иска да прекарва много време в Америка, повярвай ми.

Премести се в Берлин заради Буш…
Да, когато този задник пое управлението на страната, реших че е най-добре да се махна.

И това няма нищо общо с лудия нощен берлински живот?
Е, да, може би мъничко и заради това. Бях чувал легенди за нощния живот и исках да го видя с очите си. Не знам дали си била там, но в Берлин има едни странни техно клубове, където не те пускат, ако си облечен. Понякога на човек му идва в повече, но пък това са неща, които няма как да видиш в Америка.

Какво му е хубавото на това да си зъл?
О, ами злодеят в повечето случаи е пиян. Във филмите например – злият винаги пие. Аз обичам да пия, така че… Сега като се замисля, дори в Библията се казва, че който употребява алкохол е злодей. А пък аз всъщност съм добър човек, правя какви ли не добрини. Но щом пия, Библията автоматично ме превръща в злодей. Въпреки че самият Иисус е бил доста близо до злото. Имам предвид – човекът е превръщал водата в пиячка, каква по-зла сила от това! Седи си някоя дама в бара, поръчва си безалкохолно, а ти превръщаш цялата вода в питието й в алкохол и след това я отвеждаш у дома си.

Иисус е превръщал водата в пиячка, ти пък превръщаш Jagermeister-а в урина – един вид и ти имаш суперсила.
Така погледнато, да. И понеже пия адски много, самата ми урина е почти алкохол. Мога да я затварям в бутилки и да я продавам. И понеже не струва нищо, дори да я давам за долар, пак ще съм на печалба.

Съжалявал ли си някога за много зла шега, която си направил?
Веднъж, в ранните си младежки години, реших да се пошегувам с гаджето си, като се престоря, че се самоубивам. Накарах съквартирантът ми да й се обади и да й каже ”О, Божичко, ела бързо!”. Тя често идваше вкъщи и знаеше, че държа пистолет в стаята си… Живееше през няколко квартала и реши вместо да дойде да провери какво става, да изпрати родителите си. През това време ние бяхме опънали навсякъде полицейски ленти – от онези, с които означават местопрестъплението. Та когато родителите й дойдоха, завариха къщата направо опакована. Мисля, че тогава малко попрекалих.

Кой от Bloodhound Gang има най-мръснишкото съзнание?
Зависи какво смяташ за мръснишко. Как стои въпросът с хомосексуализма? Ако смяташ че е ок, то тогава, в хетеросексуален смисъл, мръсникът трябва да съм аз. Разбираш ли, останалите от бандата са женени, с изключение на мен и певеца – Jimmy Pop. Той няма как да е женен, защото гей сватбите не са позволени навсякъде, хаха. Така че, оставам само аз с мръснишките дела.

Ами, какво става с новия албум? Работите ли по въпроса?
Проблемът с новите албуми е, че издадем ли такъв, задължително ще трябва да потеглим на турне. А ние всъщност не можем да се понасяме. Така че, в зависимост от това мини турне, което ни предстои – София е първата му дата, ще преценим. Ако се разбираме – то албумът може и да види бял свят. Ако ли не – ще се наложи доста да почака.

Ако Bloodhound Gang не съществуваха ти щеше да бъдеш…
Имате ли McDonalds България? Вероятно щях да работя в някоя от закусвалните им. Много съм добър в работата с фритюрник – щях да правя чудни пържени картофи. Не бих отказал и да съм боксьор обаче. Боксирах се миналата година срещу Ларс Ридъл – той спечели олипмийска титла преди няколко години. Беше супер и бих го направил отново.

Имаш имиджа на човек, който прави тъпотии, често сваля гащи и умее да влачи разни неща с пенис. Ще видим ли нещо подобно в София?
Знам ли. Ти спомняш ли си какво направих първия път когато свирихме в София?

Да, пишка в шапката на Jimmy Pop.
Така. Но не съм връзвал пениса си с верига и не съм теглил усилвателя с него? Значи този път може и да го направя. Доста е впечатляващо, не мислиш ли? Странно е колко тежки предмети могат да бъдат преместени само с помощта на човешки орган. Но трябва да съм суперпиян, разбира се.

В тази връзка – колко шота Jager можеш да изпиеш преди да припаднеш?
Доста. Но нека назовем число. Например – 20.

Има ли нещо мъдро, което искаш да ни кажеш накрая, за да мислим за вас докато дойде заветната дата на концерта?
Да, ще кажа на всички хора от София и България – ако искате да видите хубаво шоу, с добри музиканти и страхотна забава – не си давайте парите за Bloodhound Gang!

Bloodhound Gang са в Маймунарника, 23 юли, 20:00, 25/30/35лв