В Капана „звучи“ слагаме отметка на Nordic Soundscapes – своеобразен реверанс към представителите на скандинавската музикална сцена и техния мелодичен хаус, хиптнотичен поп, дарк електроника, диско и техно. Селекцията е на martin и sayulke и се завърта в клуб Грамофон на 3 юни в 22:00.
Dayo
и Kan Wakan откриват сцена Душата на квартала (ул. Загреб) в първия ден на феста, а в следващите два пак там очакваме да се качат Paraplanner, Mey ft. Jaycat, Doroty Takev, Niya Keranova, Vataff project и Irfan.
What a Monster Stage на ул. Евлоги Георгиев очаква феновете на рок музиката в петък след 19:00 за This Burning Day, Automatic Flowers и Panican Whyasker. В събота концертите започват още в ранния следобед – четири групи излизат последователно на сцената и с тях отмерваме времето до 22:00, когато е часът на Big Nose Attack. В неделя свирят Таралежков (18:00), One Soul (20:00) и Нещо Цветно (21:30).
За прожекциите на късометражни български филми наобикаляме ул. Абаджийска, която посреща и специална програма с литературни четения и представяния, както и щанд за алтернативна литература. Още информация търсим на фейсбук страницата на феста, която държим под око за актуални новини, часове и локации на всичко, което предстои да се случва.