Test Press
5-27 ноември, Гьоте-институт
Изложба на почти 500 публикации (често уникати) от архива на дизайнера, колекционер и учител Хенк Гронендейк, създадени от студенти на Герит Ритвелд академията в Амстердам през последните 20 години.
Нарисувана конституция
7-30 ноември, Чешки център
Всеки знае що е конституция, но ако не му е работа, не си и помисля да я разлисти. Освен в Словакия и Чехия, където артисти са създали нови варианти на тежкия документ, олекотени чрез илюстрации и по-четим шрифт. Гледаме ги в тази изложба.

Преглед на българския дизайн
5-15 ноември, Credo Bonum
Илюстрация, анимация, брандинг, продуктов дизайн, мода и още сума категории влизат в сборната изложба на дизайнери, екипи и агенции с особени постижения през изтеклата година – като Елиа Недков, FineActs, Pottery and Poetry и Oblik например.
Международен симпозиум
7 ноември, онлайн
Щур немски рекламист, директор на испанско студио за дизайн и илюстрация, продуктов дизайнер от Чехия, футуролог от Лондон и ирландският илюстратор от стр. 13 са гостите на дизайн симпозиума, който този път ще е изцяло онлайн. Билетът е 28 лв. от epaygo.bg.
Дизайнатон
13-14 ноември, онлайн
Работилница за студенти и практици в сферата на дигиталните продукти (дизайнери, програмисти, проектни мениджъри), основана на дизайн мисленето, в края на която ще сте създали цялостен продукт. Работният език е английски, билетите са 60/80 лв. от epaygo.bg.