4 идеи за приключения в летните месеци

Лятото определено е времето за приключения, но не всеки може да пътува през летните месеци и да ги търси надалеч, затова със сегашната селекция, ние пренасяме приключенията тук, в града. 4-те локации, които откриваме тук, гарантират, че не е нужно да пътуваме с часове, за да открием адреналина или да се пренесем в различен магичен свят, а само малко въображение.

Клуб Work&Play „MaMaYo”

MaMaYo е перфектното място за организиране на рожден ден или ако търсим почасова грижа за мъника си, но през летния сезон детският клуб предлага и чудесен бонус към своя списък с услуги. Това лято ни посреща с целодневна лятна арт занималня за хлапета между 5 и 10 години. Един ден там предлага разнообразни дейности като игри на открито с батут, пързалки и люлки, но и възможност за много образователни и интересни арт академии, като акцент в програмата е организирането на посещения на различна локация всяка седмица.

Хидропарк „Вятърните мелници“

Разположен в красива местност близо до София, хидропакр Вятърните мелници е истински оазис на летните веселби за малчуганите и перфекнтото място за заслужен релакс за родителите им. През целия сезон са на разположение 7 басейна, зоокътове, парк и езеро за риболов, а след другите атракции, на които можем да се насладим са конна езда, водно колело, тенис на маса, джаги, въздушен хокей и въртележки.  Всеки ден в хидропакра е гарантирано приключение.

Парк „Боби и Кели“

Простиращ се върху внушителните 5 200 кв.м площ, увеселителен парк Боби и Кели предлага повече от 30 атракциона на открито и закрито за всички предпочитания и възрасти всеки. Най-малките посетители избират между надуваем батут, влакчета, въртележки, рисуване върху лице или фотопортрет, докато по-големите и смели са предизвикани да опитат екстремното съоръжение Monkey jump. В замъка пък децата ги очакват аркадни игри, стимулатори, софтплей, батут и дори гондолата на капитан Кук.

Приключенски парк „Коколандия“

Създавайки перфектния баланс между забавното и безопасното с идеята, че всеки търсач на силно усещане трябва да е пдотигнкат максимално да се справи с предизвикателства сам, приключенски парк Коколандия предлага ектремно-развлекателни преживявания за деца до и над 6 години, съобразени с всяка възраст. Малчуганите избират между Въжен парк с препятствия; Въжеландия, съчетваща елементи на катерене, скачане и люлеене и провиране и разполжоения във въздуха Тийтоп, съставен изцяло от мрежи, между които смелчаците играят и се забавляват, докато за безопасността им се грижат професионални инструктори.