Деня на детето е вълшебно приключение в Киноцентъра с Family Fantasy Land

Екипът на Fest Team запретва ръкави и добавя щипка магия за най-приказния семеен празник. 

Киноцентър „Ню Бояна“ отваря врати за първото по рода си Family Fantasy Land събитие, за да отпразнува Деня на детето по оригинален и запомнящ се начин. След миналогодишния Halloween Festival, този път цялото семейство е поканено да изследва три пъти по-голямата парти зона, изпълнена с атракции и забавления този 1 юни.

Посетителите могат да очакват вълнуващи дейности и забавления за всички възрасти, разпределени в пет тематични зони: American Houses, Arabian World, Gladiator Arena, Central Park и емблематичните New York и London. Gladiator Arena ще предложи възстановки на гладиаторски битки от истински каскадьори, участвали в екшън филми, както и фото корнер, оборудван с доспехи на гладиатори за деца и възрастни.

Аrabian World ще изпрати всички в света на Близкия изток със своите цветни пазари и екзотични аромати, и ще накара посетителите да усетят пясъка на пустинята между пръстите си – belly dance уроци и забавления, целодневен Хена арт корнер, арабски кулинарни класове за деца и възрастни с Мая Зухдин от Мастършеф и Керван Сарай – цирково училище за деца са само част от активностите в зоната.

Добре познатите декори New York Street и London ще бъдат основна отправна точка за семействата със своята главна сцена, където ще има магически шоута, състезателни игри, танцови анимации. В зоната ще се проведе “Family Fantasy Land търси талант” – всяко дете, което иска да се изяви ще може да го направи да спечели медал и награда, ако се класира от 1во до 3то място. Harry Potter игра, в която деца ще търсят златен снич и ще печелят точки за своя отбор ще бъде основна атракция в зоната. Магическо училище, лего строителна станция, фото корнери с различни декори и костюми,  Arts & crafts зона, face-painting зона, надуваеми атракции и още много възможности за забавление, които ще изкачат буквално на всеки ъгъл в киноцентър „Ню Бояна“. Central Park пикник, food & lounge зона ще очаква семействата за почивка и релакс между стотиците атракции в деня на събитието. 

Family Fantasy Land се провежда в два часови слота: от 11:00 до 15:30 часа и от 15:30 до 20:00 часа, като всеки слот е с продължителност 4 часа и 30 минути. Билетите в различни комбинации, за възрастни, деца и цели семейства са налични тук