Фестивал „Приказно училище за семейно щастие“

На 10 август тази година в гр. Елин Пелин, само на 30-ина минути от София, се провежда поредното издание на Фестивал Приказно училище за семейно щастие, което тази година е озаглавено Приказна градина. Фестивалът предлага програма, която е подходяща за цялото семейство и цели да насърчи сплотеността чрез редица музикални, творчески и вълнуващи активности и забавления.

През деня децата и възрастните могат да се насладят на редица концерти и творчески ателиета. Програмата за деца започва в 14:00 и продължава до 18:00.  А ето само някои от дейностите, които включва тя:

  • Детски концерт на Малките Големи изпълнители.
  • Представяне на тийнейджърите от театър Драмеди.
  • Лекция на тема Как да си направим Карта на мечтите за деца.
  • Надежда Тодорова за Силата на намерението и родителската подкрепа.
  • Интерактивен концерт с деца на сцената с Константин Кучев.
  • Лекция беседа на тема Пътят на осъзнатия родител с Елена Петрова

Освен всичко изброено, което се случва на главната сцена на фестивала, по същото време се провеждат редица ателиета и творчески занимания. Ателие за приказни герои, в които малките влизат в ролята на феи, принцове и супергерои, творческо рисуване на тениски и кецове, разказване на приказки са също сред някои от дейностите, към които може да се включим.

От 19:00 до 22:00 е предвидена и програма за възрастни, която включва много танци, специален дръм сешън с Драган Милев – Дари, Константин Кучев, Лъчезар Планински, Вишна-Черешка, Лора и Джей и много други, както и вълнуващо музикално и танцувално парти.

Предвидена е зона с храна и напитки. Билети купуваме тук, а пълната програма откриваме на официалния сайт на фестивала.