Горските мечоци 9: Пазители

Жанр: анимация
Държава: Китай
Година: 2023
Времетраене (минути): 96

Малките мечета Браяр и Брембъл живеят щастливо и безгрижно в Боровата планина с майка си Барбара, докато един ден не избухва пожар. Браяр вижда майка си да напуска горящия им дом, но тя никога не се завръща. Сърцата на двете мечета са разбити. Те израстват, вярвайки, че майка им ги е изоставила.

След години порасналите братя мечки и техния приятел Вик се отправят на пътешествие заедно с учен, на име Шарлът, до изследователска база. По време на пътуването им Браяр разбира, че Шарлът притежава кехлибареното колие, което някога е принадлежало на тяхната майка. Междувременно групата “Скрап бунтовници” отвлича Шарлът. Браяр забелязва, че член на групата удивително прилича на отдавна изчезналата Барбара. Подозренията, че именно това е тяхната майка се засилват, когато тя започва да пее песен, която Барбара често е пяла на своите малки мечета.

Въпреки че паметта й е увредена, Барбара се събира отново със своите деца. И все пак още много тайни за нейната самоличност остават неразкрити.Наистина ли братята мечки са намерили своята майка? Каква е била причината тя да изостави децата си? Могат ли Браяр, Брембъл и Вик отново да спасят положението?

Програма

Cinema City Paradise
29 май: 13:00
30 май: 13:00
01 юни: 14:20
02 юни: 12:20
Cinema City Sofia
01 юни: 11:00, 15:30
02 юни: 11:20