Игрите на 90-те

Този Ден на детето се връщаме назад във времето, когато телефоните бяха с кабели, а не смарт и сериалите и филмите ги гледахме на касетки или по телевизията, а не в стрийминг платформите. Връщаме се във времената, в които игрите пред блока бяха любимото ни забавление. На 1 юни отиваме заедно на един празник за малки и големи  – Игрите на 90-те в Sofia Ring Mall.

Програмата на събитието е богата и е разделена в 3 сектора:

Сектор Спорт  е разположен на външния паркинг на мола и там можем да открием на едно място всичките ни любими игри от 90-те – народна топка, пиян морков, дама, скачане на въже, съдже и много други. Там можем да намерим и представители на известни спортни клубове – Федерация Народна топка, Таекуон-до клуб „Левски-Ангели“ и Хокей клуб ЦСКА.

В Сектор Развлечения ни очаква истински купон с много музика и танци през целия ден. Зоната за забавление може да открием на сцената при Амфитеатъра. Последен, но не на последно място е Сектор Театър и работилници, който се намира на ниво 1 на мола. На етажа можем да открием куклена сцена и място за творчество, на което всички деца могат да се включат в общ проект по изрисуването на огромен кадастрон. 

Даваме начало на забавата в 12:00, а събитието продължава до 18:00, като ни очакват много изненади.