Летен курс за деца Импровизирай интензивно

Лятото дойде и със сигурност децата са заредени с енергия и творчески дух. Летният курс за деца Импровизирай интензивно е една добра алтернатива за това къде те да вложат своята енергия и въображение, като едновременно да създадат нови познанства, да се забавляват и да придобият умения, които да прилагат на сцената, но и в реалния живот.

На 19 юни започва първият интензивен двуседмичен курс по импровизационен театър за деца между 9 и 13 години. Курсът се води от актьора импровизатор Тони Карабашев, който има над 13 години опит в преподаването на импровизационни техники на деца и младежи. В него децата могат да научат за основните принципи на импровизационния театър чрез упражнения под формата на игри, но и да развият въображението си, да научат как се общува с другите по-ефективно, да научат как да работят в екип и как да мислят и реагират в най-различни ситуации.

Курсът е подходящ за всички деца. Не е задължително те да се интересуват много от театър и актьорско майсторството, защото научените умения могат да бъдат полезни в най-различни социални обстановки и ситуации. Занятията се провеждат от 19 до 30 юни между 10:00 и 13:00 (втората сесия е от 10–21 юли), а мястото е специално пригоденият за нуждите на курса HaHaHa Impro Palace. Двуседимичното импровизационно приключение завършва с представление, на което децата имат възможността да демонстрират наученото.

Повече информация за записването и цената откриваме тук.