Logischool София Лозенец

Онлайн игрите и свързаните с тях технологии присъстват активно в ежедневието на малчуганите, но вече има отлична алтернатива на дългите часове взиране в екрана и това са летните градски лагер-школи на Logiscool София Лозенец, където подрастващите откриват вълнуващите тайни на дигиталния свят в повече от 30 различни предложения, свързани със създаване и програмиране на дигитално съдържание. Лагер-школите и ателиетата, стимулиращи въображението и логическата мисъл, се провеждат между 5 юни и 8 септември и са насочени към деца и юноши на възраст от 6 до 18 години.

Програмата, специално създадена за работа в малки групи, включва курсове по програмиране (развиващи уменията за алгоритмично мислене, визуално програмиране, дизайн на игри или създаване на приложения), роботика (където децата се запознават с различни инженерни предизвикателства, докато конструират собствени роботи), творческа мобилна фотография, Minecraft и Roblox за начинаещи и опитни геймъри, изследователски лагер-школи с интригуващи тематика и програми за дигитални творци (позволяващи на децата и юношите да изразяват себе си с помощта на най-новите съвременни инструменти и да създават собствено онлайн съдържание).

Заниманията се водят в безопасна среда от млади инструктори, чиято цел е да предадат знанията под формата на игра, с добро настроение и във вид, съобразен с възрастта на участниците. Лагер-школите се провеждат от понеделник до петък и дават възможност за целодневна или полудневна програма. По време на целодневните лагер-школи (от 9:00 до 17:00) децата са заети с обучение през едната половина на деня, а през другата ги очакват разнообразни и забавни игри, като боулинг, бадминтон, фризби, тенис на маса, футбол, баскетбол, посещение на зоологическа градина и какво ли не още. Местата за игри на открито са дворът на школата, Южният парк или близкият мол. В полудневните лагер-школи (които могат да са сутрешни от 09:00 до 12:30 или следобедни от 13:30 до 17:30) децата се фокусират основно върху учебната програма в Logiscool. Точният график става достъпен в момента на потвърждаване на регистрация ви.

За всички бъдещи компютърни специалисти са осигурени обяд и закуски с възможност за меню без лактоза или глутен или храна от къщи в случай на специална диета. Важно: С код PKids2023LogiLoz получавате отстъпка от 15 лв. за първата ви регистрация това лято в Logiscool София Лозенец!

София, бул. „Никола Вапцаров“ 6 (срещу „Кошарите“)
0887 707 211 / hello.lozenetz@logiscool.com
Facebook страница