Планираме креативно лято с „Лято в Галерията“

За втора поредна година Галерия Vivаcom Art Hall Oborishte 5 организира своята вълнуваща лятна и креативна програма за деца – Лято в галерията.

В тазгодишното издание малките творци ги очакват повече артистични ателиета и уръкшопи, и то и през двата летни месеца – юли и август. Децата между 6- и 11-годишна възраст могат да се докоснат до още повече изкуства, чрез които да обогатят своите умения и знания, но и да не спират да се забавляват.

Какво са ни подготвили от Лято в галерията?

Второто лятно издание идва с много нови художествени ателиета, в които малчуганите могат да развият своите умения и въображение. Музикални, фотографски, театрални и танцови уъркшопи са само някои от активностите, в които децата имат възможността да се впуснат с широко разперени ръце. В рамките на програмата са предвидени и уроци по френски и испански от преподаватели сугестопеди. Очаква ни и вълнуваща филмова програма с някои вечни класики и любими детски анимационни филми, посещения на музеи и галерии, както и игри на открито.

Грижа за децата полага не само любезният екип на галерията, но и много преподаватели и професионалисти в своята област с дългогодишен опит.

Лято в галерията е подходящо за деца между 6- и 11-годишна възраст, а тази година периодът, в който то се провежда, е от 1 юли до 30 август. Всеки делничен ден от 10:00 до 17:00.

Местата са ограничени, затова съветваме всеки да запише децата си възможно най-бързо и да не пропуска възможността да оцвети лятото на своето хлапе с незабравими спомени.

Пълната програма, както и полезна информация за програмата можем да открием тук. Записването се случва по телефонен номер (0876555515) или на следния имейл: events@vivacomoborishte5.com