Зелено училище: театър и игри с екологична насоченост

На 21, 23 и 25 август Зелено училище ни очаква в парк Дружба с весели театрални представления и творчески работилници, в които малките посетители могат да научат как да използват отпадъците отново и да ги превърнат в театрални кукли.

Артистите от Малка театрална компания са подготвили вълнуващи начини да запознаят малките зрители с важната тема за околната среда. Забавната програма дава своя старт в 11:00 и трите дни, а ето какво точно ни очаква.

Посрещаме първия ден от Зелено училище с Тути фрути – куклена лекция и пърформанс с образователен характер и интерактивни елементи. Веднага след него следва ателие за изработка на театрални кукли от плодове. Два дни по-късно отново даваме начало на програмата с театрално представление, този път то е Прахоляшка в Черното кралство. Представлението е подходящо както за малки, така и за големи, а веднага след него продължаваме с програма за игри и забавления за деца и възрастни.  Закриваме програмата на Зелено училище на 25 август с куклена комедия с три различни вида кукли – марионетки, естрадни и ръкавични, и ателие за изработка на собствени театрални кукли от отпадъчни материали.