Walking on sunshine

Мади се приготвя за сватбата си в Пулия, без да знае, че в миналото годеникът ѝ е имал авантюра с нейната сестра. Раф пък не подозира, че бъдещата булка е свързана с бившата му приятелка, така че голямото събитие бързо се превръща в забавна бъркотия.
Трима приятели държат агенция, която подсигурява алиби на клиентите си. Фред обаче се влюбва в Клио, пред която не може да разкрие професията си, а ситуацията се усложнява, когато разбира, че баща ѝ е един от неговите клиенти.
Семейство, управляващо текстилна фабрика, е принудено да затвори предприятието. Три поколения жени се борят за оцеляването си и, за да покрият дълговете си, продават къщата, а след като брат ѝ емигрира, на Аделе се пада задачата да намери изход от ситуацията.
Микеле е зидар от Пулия, известен със слабостта си към жените. Когато една от трулите му (каменни къщи с конусовидни покриви) изчезва ден преди пристигнето на поредната му гостенка, той трябва да я приюти в дома си, което ще обърне живота му, но и ще се превърне в истинска криминална история.
Двама приятели решават да избягат от малкото си градче и се озовават в северна Европа, където с помощта на една жена преминават през редица приключения, за да усетят за първи път вкуса на живота.
Любовниците Серджо и Сабрина не могат да напуснат официалните си половинки поради финансови причини. Когато колегите на мъжа си правят шега, че е спечелил 3 милиона евро от лотарията, двамата решават да се преместят, но истината бързо ще промени плановете им.
Лекарят Лука напуска Рим, за да практикува в Кения, където с изненада научава, че приятелят му Марио ще работи в същата болница. От съпругата му обаче разбира, че Марио е забъркан в скандал, а много тайни от миналото на двамата мъже излизат наяве.
Комикът Франческо прекалява с шегите и не разсмива никого, освен Франческа. Любовта им продължава 15 седмици, но един скеч за фигурата ѝ слага край. За да си я върне, трийсетгодишният мъж е готов дори да убие леля ѝ, за да може отново да прегърне Франческа на погребението.
Разказ за завръщането на актьора Рудолфо Валентино в родната му Кастеланета в стил "комедия на недоразуменията", който с магически елементи показва семейството и болките на човека зад образа на звездата. 
В малкото градче Дисперата Филипо Пизанели се чувства неподходящ за кмет, но обича поезията и преподаването на литература в затвора. Там се запознава с Пати и брат му, които мечтаят да са босове на мафията, а приятелството между тримата ги кара да вземат смели решения.
Билети от 8лв на касите или сайтовете на Дом на киното и Люмиер Лидл