Летен автокино фестивал

3 юли 2023 - 3 август 2023

Юли ни посреща с летен автокино фестивал с популярни български филми в столичните хипермаркети на Кауфланд в кв. Горбуляне и кв. Крива река.

Началото на фестивала е на 3 юли в Горубляне, а последната прожекция гледаме на 3 август точно един месец по-късно. Всяка седмица в хипермаркета в Горубляне можем да гледаме по две прожекции на ден, от понеделник до четвъртък, а програмата в кв. Крива река обхваща дните от четвъртък до неделя в периода 6–30 юли.

Сред заглавията, които можем да видим на големия екран, са хитовият Чалга от Мариан Вълев с прожекции всеки понеделник и сряда в Горубляне и всеки четвъртък и събота в Крива река. На 10 юли в Горубляне преди началото на прожекцията феновете на режисьора на филма имат възможността да се срещнат с Мариан Вълев, да разберат повече за продукцията и да си поговорят с него. Част от специалната програма е срещата и с оператора на новия български филм Случаят Тесла, както и децата актьори, които участват в него, като този път срещата е в Крива река.

Освен гореспоменатите заглавия в рамките на програмата можем да видим още и Васил, Изкуството да падаш, Шекспир като улично куче, Бай Иван 2, Игра на доверие, Смирен и Murda Boys: Махленска класа.

Цялата програма откриваме тук.