Мария: Ангелът на океана

Оригинално заглавие: Maaria: The Ocean Angel
Превод: с български субтитри
Жанр: драма
Държава: Шри Ланка
Година: 2022
Времетраене (минути): 101
Режисьор: Аруна Джаявардана
Участват: Махендра Перера, Приянта Сирикумара, Хемал Ранасинге, Даршан Дарамарадж, Ашан Диас, Суран Диссанаяка, Дасун Патирана

Докато са в открито море група рибари от Шри Ланка внезапно намират в своя траулер непознат на име Малан, решен да имигрира нелегално в Австралия. Въпреки първоначалните си колебания, рибарите се сприятеляват с него.
Една сутрин те откриват нещо тайнствено да се носи по водата и заедно го издърпват на траулера, вярвайки, че бог им го е изпратил. То се оказва секс кукла. Хармонията във взаимоотношенията им започва да се губи. Рибарите се настройват  един срещу друг. Малан се превръща в най-решаващия фактор за влошените взаимоотношения, силно привлечен от секс куклата, която се опитва егоистично да притежава. Капитанът на траулера се опитва да успокои нещата и определя за всеки по 10 минути време насаме със секс куклата, с изключение на Малан, който е обсебен от нея. Един ден секс куклата е изхвърлена зад борда и всички, включително Малан, скачат във водата, за да си я върнат. Малан, който не може да плува, е спасен от колега.