Най-лошите дни

Оригинално заглавие: I Peggiori Giorni
Език: италиански
Превод: с български субтитри
Жанр: комедия
Държава: Италия
Година: 2023
Времетраене (минути): 117
Режисьор: Масимилиано Бруно, Едоардо Лео
Участват: Едоардо Лео, Масимилиано Бруно, Анна Фолиета, Макс Тортора, Паоло Калабрези, Клаудия Джерини, Грета Скарано, Лука Аргентеро, Стефано Фреси, Лудовика Мартино

По време на празниците, тези, които обикновено се прекарват с членове на семейството, като Коледа, или с приятели, като Успение Богородично, или такива, в които човек се забавлява за сметка на непознати, като Хелоуин, или в които, като цяло, няма работа, както трябва да бъде Първи май. Филмът разказва четири истории, всички се развиват по време на празниците. Първата е тази на трима братя, които на Коледа решават да теглят жребий, за да изберат кой от тях ще трябва да се жертва и да дари бъбрек на баща си. След това има малко бурен първи май за предприемач, който вече е на улицата, но също трябва да се изправи пред отвличането си от бивш служител. Последният, след като е уволнен без основание, е готов на всичко, за да си вземе обезщетението.
В средата на август не само огънят на барбекюто пламва, но и огненият сблъсък между социалните класи, на фона на който е класическото барбекю. Спусъкът биха били децата в тийнейджърска възраст, както и рисковете, на които си изложен на парти с високо съдържание на алкохол и в мрежата.
Накрая, на Хелоуин, той прави номер на магьосник, който открива, че е бил нает от дългогодишния си съперник в любовта.