Попиваме от енергията на френската певица Zaz и се упражняваме с езика по нотите на парчета като Je veux. Стилът ѝ минава от джаз през соул до шансон и не ни писва да си пускаме хитовете ѝ редовно, но без да забравяме за новите ѝ попадения – сингъла Animaux fragiles и пълнокръвния албум Isa. Впуска се в музиката още от 5-годишна и до 11 вече владее цигулка, пиано, китара и хорово пеене, но това не ѝ пречи да е смъртоносна и извън сцената с уменията си по кунг-фу, които изглажда още от ‘95-а.

Преди The Cardigans да ни уловят в хватката на песни като Lovefool и My Favorite Game, вокалистката Нина Першон всъщност не иска да се занимава с музика. Умът ѝ е по-привлечен от изкуството, но когато Петер Свенсон и Магнус Свенингсон я придърпват към микрофона за новата си идея в стил алтернативен рок, това за нея е начин да се измъкне от скуката на малкия шведски град, в който израства. Така започват да записват дема, тръгват по турнета и до ‘96-а целият свят иска да ги види на живо.

Всъщност Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra не е създадена от режисьора, а от Неле Карайлич, който бяга от войната в Сараево и се мести в Белград. Първоначално групата се казва Zabranjeno Pušenje, но след като Кустурица се присъединява, слагат името му най-отпред, а останалите се превръщат в оркестър от непушачи, които свирят гаражен рок. Пишат музиката за филма му Черна котка, бял котарак, който печели сребърен лъв в Кан през ’98-а, а днес продължават да турират, като ги гледаме на живо за Arte.

Към горните три хедлайнера се присъединяват други световни имена като Джон Нюмън с парчета като Love Me Again и Blame, после идват S.A.R.S, Regard и много други със стенд-ъп спектакли, демонстрации на известни готвачи, кино маратон, певчески риалити конкурс, вкусна храна и отбрани напитки.