В програмата:
– Георг Фридрих Хендел – два дуета: Sono liete, fortunate – за сопран, али, виолончело и басо континуо; Caro autor di mia doglia – за сопран, тенор, виолончело и басо континуо
– Йохан Себастиан Бах – две кантати за сопран, тенор, струнен квартет и басо континуо
– Сергей Прокофиев – Грозното патенце – за мецосопран и пиано