Gin in the Park 2023

Непредвидимото време и спорадичните дъждове не могат да ни спрат да се наслаждаваме на хубава музика и освежаващи напитки на открито – все пак все още сме в разгара на лятото и сме решени да прекараме свободното си време подобаващо. Затова поемаме към Маймунарника, където в четири поредни вечери ни посрещат с неустоими коктейли с джин и множество гост артисти.

Започваме на 15 август, когато акустичният квартет на Митко Таралежков свири любимите ни летни парчета. Бандата забива в 20:00, а на следващия ден по същото време слушаме Миленита. Четвъртък е отреден за хип-хоп парти, което ни призовава да потанцуваме под дърветата. На 18 август закриваме фестивала с акустично изпълнение на Свилен Ноев от Остава, а към него се присъединява и Огнян Драндийски (Oggi D), за да ни зарадва с подбрани хитове на групи като Red Hot Chilly Peppers, Nirvana, Pearl Jam,The Doors, Led Zeppelin и още много други.

Входът е свободен, а селекцията от различни видове и марки джин е толкова богата, че можем да опитваме нещо ново всеки ден. Вратите на Маймунарника отварят точно в 18:00.