Лято със SOLAR Island x SOLAR Summer

След като посрещнахме юлската сутрин на корабчето до остров Света Анастасия със SOLAR и дълбоките ритми на Hot Since 82, британеца Ben Sterling и Liubo Ursiny, а две седмици по-късно се отправихме на 14 юли за един уикенд до Пловдив за тазгодишното издание на SOLAR Plovdiv с Afrojack и Fedde Legrand, е време да се върнем обратно на морето, където ни очаква незабравима музикална програма от SOLAR.

Преди да се завърнем в София, където е големият финал на летните SOLAR събития, се потапяме в света на електронната музика в Бургас, където ни очаква поредица от 7 събития. Тази година на дневните партита SOLAR Island и вечерните купони на пристанище Бургас SOLAR Summer отново се срещаме с някои от най-големите имена на световна сцена, като акцент в програмата е дебютното гостуване на Diplo, който се качва на сцената на 11 август.

Повторното начало на поредицата от събития даваме на 28 юли, когато е едно от най-очакваните събития от програмата. Тогава на сцената се качва четирикратният носител на наградите DJ Awards за най-добър продуцент и най-добър диджей Solomun. Посрещаме първия уикенд на август на остров Света Анастасия, където зад специално изградения пулт се качват Hernan Cattaneo на 5 август и Kristian Beyer от дуото Âme нa 6 август, като и двата дни слушаме и Liubo Ursiny зад пулта.

Продължаваме на 11 август с гореспоменатия носител на три награди Грами и тринадесет номинации Diplo, който се качва на сцената за дълъг сет с бунтаря на електронната музика Seth Troxler. Само ден по-късно ни очакват две събития, като през деня слушаме нюйоркския ветеран Victor Calderone, а вечерта се отправяме към пристанището, за да чуем на сцената Stephan Bodzin и Denis Horvat. Закриваме тазгодишната серия от SOLAR Island събития на 13 август с Dubfire, който е подготвил ексклузивен сет, продължаващ целия ден.

Истинският край на лятната поредица на SOLAR ни чака на 30 септември в столицата, където на Арена София (бившата Армеец) се качва Richie Hawtinза единственото си участие в България за годината, а на същата сцена слушаме и италианката Adiel.

Билети откриваме тук.