Пето издание на Spice Music Festival

Посрещаме първите дни на август и с друг голям музикален фестивал, а именно Spice Music Festival, който тази година отбелязва петото си издание. Тазгодишното издание ни посреща на 4 и 5 август, а мястото отново е морската сцена на пристанището на Бургас, където ни очакват някои от най-големите звезди на 90-те.

Над 15 са изпълнителите, които тази година се качват на сцената на фестивала. По повод петия си рожден ден фестивалът проведе допитване до феновете си кои звезди искат да видят пак на бургаската сцена, а това е причината и на тазгодишното издание да се срещнем отново с уникалните SNAP!, C-Block и NANA. Освен тях на фестивала можем да чуем още Alexia, които пристигат директно от Италия и са подготвили почти едночасов зареждащ сет. Срещаме се още и с Apache Indian, чиято песен Boom Shak-A-Lack е част от танцувалния плейлист на всички родени през 90-те на миналия век. Сред изпълнителите във фестивала са още Culture Beat, Kate Ryan, Paradisio, U96 и още много други изпълнители.

Българското участие в рамките на фестивала са Гумени глави, които планират да взривят публиката с легендарните си хип-хоп парчета, оставили следа в българската музикална история през 90-те. По-нетърпеливите, които вече са в Бургас, могат да се потопят във фестивалната атмосфера ден по-рано, на 3 август от 17 часа, с Warm up party със специални гости – DJ Marty G, Surmata Hary & SPICE Music band и Свет Радославов и неговото специално шоу 90`s violin show. Партито е с вход свободен, а мястото му на провеждане е пространството до Часовника.

И тази година Spice Music Festival ни предлага незабравима атмосфера, впечатляващи ефекти и невероятно разнообразие от артисти на една от любимите ни летни сцени в Бургас. Билети купуваме от тук.