SAKÉ ACT03: The Groove Festival

Лятото е тук, температурите продължават да се покачват, а морето ни зове. В сезона на летните фестивали и музиката на открито ние се пренасяме във Варна, където ни очаква третото поред събитие на Saké Entertainment. Te се завръщат на 14 юли, за да представят за първи път на европейската сцена един от най-горещите бразилски диджеи в момента – Visage Music.

Вече няколко месеца Saké Entertainment са отдадени на мисията да създават нещо истински различно и запомнящо се в сферата на събитията за електронна музика. Всяко тяхно събитие има различна тематика с много декори и се провежда на различни, нестандартни и интересни локации (забравяме за дискотеките и клубовете), на които често преди това не е стъпвала музика от този стил. 

На първи април се състоя дебютното им събитие, което ни срещна с музиката на британски DJ в Арт салоните на Радио Варна, където традиционно се провеждат единствено изложби. Два месеца по-късно Saké ни изненада с второто си събитие с морска тематика в емблематичната сграда Морско казино в сърцето на Варна с изключителните диджеи Gallya и Stephen Popov.

Следващото събитие, или така нареченият ACT 03 The Groove Festival, ни чака в средата на юли, а мястото е Южният плаж до Морската гара.  Фестивалът е най-голямото по мащаб събитие на Saké до момента и е с хедлайнър Visage Music. Фабио Сантос е името, което се крие зад псевдонима на един от най-новаторските DJ-и в Южна Америка към момента. В последните години колаборациите на артиста доминират на латиноамериканската музикална сцена, а с уникалния си стил той продължава да печели фенове по цял свят.

Освен гореспоменатия бразилски диджей на сцената се качват още и небезизвестният резидент на EXE Club – Bagerziev, и резидентът на Saké – SCARABE. Истинското фестивално преживяване е допълнено и от 3 бара, ВИП зона, кът за храна и чил зона и, разбира се, много впечатляващи декори.

Потапяме се в ритъма на лятото на 14 юли на Южния плаж до Морската гара. Билети купуваме от тук.