Блестящото трио пристига в България за пръв път, а със себе си носи изтънчена френска атмосфера. Виртуозните изпълнители имат немалко постижения зад гърбовете си. Пол-Мари Кузма завършва Консерваторията в Булонь Бийанкур, а по-късно – Националната Висша Консерватория в Париж. Лауреатът на интернационалния конкурс Tremplin участва в академията на Филхармоничния оркестър на Радио Франс, свири и в Оркестр дьо Пари. Изнасял е концерти в престижни зали като Корто, а сред неговите сценични партньори се открояват пианистът Йона Маятски и квартет Ебен.
Арфистката Клара Изамбер-Жари понастоящем преподава в Консерваториите в Амиен и Лил. Специализира барокова музика и свири с барокови ансамбли, а нейната музика ехти в знаменити опери и филхармонии като Базиликата в Лурд, Опера Лайпциг, Абатство в Роямон, на фестивалите в Мантон и Довил и съвместно с националните оркестри на Бордо, Лотарингия, Страсбург, Париж и Кралската опера във Версай.
Флориан Кузен също преподава, но в Консерваторията в Севр, както и в Интернационалната академия по музика във Флен. Завършва Висшата национална консерватория в Лион и Консерваторията в Женева, носител е на стипендията на Музикалния меценат на Сосиете женерал и на областта Рон-Алп. Свирил е с оркестрите в Лон, Лозана, Бордо, Операта на Руан и оркестъра на департамента на Лоара. Бляскавите зали не са му чужди – негови изпълнения звучат в залата на Филхармонията в Кьолн, Алте Опер Франкфурт, зала Гаво, Кралската опера във Версай, Консерваторията в Будапеща, Театро Реал в Мадрид и много други. Критиката определя музикалните му интерпретации като виртуозни, нежни, мечтателни и изящни.
И ние се докосваме до майсторството на триото на 12 ноември в Камерна зала България, за да проговорим ако не на френски, то на езика на френската музика.