Дефиле на групите
бул. Цар Симеон Велики, 10:30
Сирни Заговезни
кв. Железник, 10:30
Представяне на групите
Площада пред общината, 11:00
Детски пленер Маски и маскаради
Фоайе на общината, 11:00