Клуб Gramophone на четвърт век

Един от най-обичаните нощни клубове в София Gramophone Live&Event Club навършва цели 25 години. По този повод ни очакват 9 събития, представящи историята на Грамофон по периоди: клубна музика, ретро, комерсиални партита и изпълнения на живо, както и тематични събития.

Започваме на 16 септември с едни от най-култовите фигури на българската клубна сцена – DJ Paragraff_22 (Ilko), който задава ритъма в Грамофон в зората на клуба, и DJ Burlak, работил с изпълнители като Графа, Михаела Филева, Любо Киров, D2 и много други. Доброто настроение е гарантирано, не без помощта и на Bushmills, Jose Cuervo и Heineken, които утоляват жаждата ни цяла нощ.

През годините Грамофон ни среща с някои от най-добрите хип-хоп изпълнители, известни диджеи и артисти като Стефан Вълдобрев, Иван Лечев и No More Many More. От корпоративни партита до литературни четения, представяния на книги и стендъп представления, програмата на клуба винаги е била синоним на разнообразието и очакваме да видим това в синтезиран вариант през 9-те празнични вечери.

Влизаме срещу 10 лева на входа, а вътре ни очакват още танцови изпълнения, питиета и много изненади.Може също да ти хареса