Концерт на тъмно: Forest fairies

Концерт на тъмно е поредица събития, вдъхновени и организирани от екипа на metta – пространството, което е домакин на този тип необикновени музикални изживявания. В тях музиканти от всякакви жанрове експериментират с концепцията за тъмнината и мрака, пречупвайки я през личния си артистичен прочит. Всяко събитие от серията ни среща с различни творци, което не просто гарантира разнообразие от музикални жанрове, но прави всяко изживяване напълно различно едно от друго.

В първия концерт от тази поредица темата е Forest fairies и в него изследваме най-буквалния прочит на концепцията „на тъмно“. Очаква ни концерт, който се провежда в пълна тъмнина, съпроводен единствено и само от нежна музика. 

Идеята зад този тип събития е, че почивката върху най-развитото ни сетиво – зрението, позволява да се потопим по-надълбоко в света на музиката. Програмата е съставена от предварително селектирани песни, като можем да очакваме и моменти на импровизация от страна на артистите.

Концертът се провежда в пространството на metta (бул. Черни връх 47) и местата са ограничени, за да се гарантира по-приятната и интимна обстановка.Може също да ти хареса

Richie Hawtin

от Програмата Прочети още

REYKO

от Програмата Прочети още

Rob Clamp & Steve Lewis

от Програмата Прочети още

EXE CLUB Season VI Official Opening

от Програмата Прочети още

Frenzee

от Програмата Прочети още

Algiers

от Програмата Прочети още