Концерт на тъмно: Ocean Dreams

На 24 август продължава поредицата от събития Концерт на тъмно, които са вдъхновени и организирани от екипа на metta – пространството, което е домакин на този тип необикновени музикални изживявания. В тях музиканти от всякакви жанрове експериментират с концепцията за тъмнината и мрака, пречупвайки я през личния си артистичен прочит. Всяко събитие от серията ни среща с различни творци, което не просто гарантира разнообразие от музикални жанрове, но прави всяко изживяване напълно различно.

Вторият концерт на тъмно е покана към всички нежни души, които имат слабост към романтиката, нежността и мъдростта на океана. Темата на концерта този път е Ocean Dreams – мечтите за безкрайни летни дни на плажа, морските вълни и топлите слънчеви лъчи.

Затваряме очи и се отдаваме на другите си сетива. Слушаме звукови пейзажи и пространствена музика, които този път са обогатени от акустични лирики. Музиката и в това издание е на живо. Четиримата музиканти, които ни потапят в дълбините на океана, са подготвили запомняща се комбинация от песни, вдъхновени от морския свят, като можем да очакваме и моменти на импровизация.

Концертът се провежда в пространството на metta (бул. „Черни връх“ 47) и местата са ограничени, за да се гарантира по-приятната и интимна обстановка.Може също да ти хареса

Richie Hawtin

от Програмата Прочети още

REYKO

от Програмата Прочети още

Rob Clamp & Steve Lewis

от Програмата Прочети още

EXE CLUB Season VI Official Opening

от Програмата Прочети още

Frenzee

от Програмата Прочети още

Algiers

от Програмата Прочети още