Легендарният Armin Van Buuren в София

Жанр: електронна музика

Носителят на титлата „Най-добър диджей в света“ Armin Van Buuren пристига в София в края на лятото като гост на поредицата Sofia Solid, зад която седи Fest Team. На 30 август диджеят, любимец на българската публика, превзема Арена София (Столичен колодрум).

Талантливият диджей застава зад пулта в Борисовата градина само няколко месеца след излизането на последния му албум Breathe In, който покори класациите в началото на 2024. Албумът излиза през собствения лейбъл на артиста Armada Music – най-големия независим лейбъл за танцова музика в света и носител на множество отличия. Деветият албум на Armin Van Buuren е силно свързан с медитацията и важната роля, която тя играе в живота на артиста. Breathe In е продължение на Feel Again и отбелязва следващата глава във вдъхновяващата кариера на холандеца, като излъчва позитивизъм, непредубеденост и единство. Албумът е празник на живота и напомня как музиката и дансингът продължават да обединяват хората.

Сетът, който имаме възможността да чуем, е част от турнето на Armin Van Buuren за 2024, в което влизат сетове от Tomorrowland, Ultra фестивалите в Маями (САЩ), Сантяго (Чили), Лима (Перу) и изданията в Австралия, SAGA Festival, Parookaville и др.

Започваме обратното броене до идването на  лятото, когато ни очакват редица от най-големите музикални фестивали и концерти през годината.

Програма

30 август 2024, 20:00 - Арена София (Столичен колодрум)