Майкъл Болтън с концерт в Античния театър в Пловдив

Жанр: поп, рок

Артистът – любимец на няколко поколения американци, Майкъл Болтън идва тази есен в България с емоционален концерт в Античния театър в Пловдив. На 10 септември романтикът пристига, за да ни потопи в една друга реалност, изпълнена с очарование и нежност.

Майкъл Болтън е певец и композитор с множество награди Грами, номинации за Еми и над 65 милиона продажби на албуми по целия свят. Вече 50 години артистът радва развлекателната индустрия, като в този период е създал 9 студийни албума, класирани в топ 10, пуснал е 9 сингъла, стигнали до първото място на музикалните класации, и е написал песни за артисти като KISS, Барбра Стрейзанд и много други.

Международно признатият певец си е сътрудничил на сцената с музикални икони, като Лучано Павароти, Пласидо Доминго, Боб Дилън, Рей Чарлз и още безброй други легенди. Знаковият успех на Болтън е белязан с издавания 12 пъти платинен албум Soul Provider, включващ лидери в класациите като хит сингъла How Am I Supposed to Live Without You, който носи на артиста първата му награда Грами.

През годините певецът е получил призванието Краля на баладите, а в България той отдавна е любимец на меломаните. Артистът е гостувал няколко пъти в България, за последно в Зала 1 на НДК през лятото на 2019. На 10 септември  той се завръща на българската сцена, където очакваме да чуем прочувствения му глас и трогателните текстове, да попеем любимите ни негови хитове и да усетим магията на романтиката в музиката му още веднъж на живо.Може също да ти хареса

Иън Пейс идва с класиките на Deep Purple

от Програмата Прочети още

Dub FX

от Програмата Прочети още

Jin Monic

от Програмата Прочети още

She Past Away

от Програмата Прочети още

Diablo Swing Orchestra

от Програмата Прочети още

God Is An Astronaut

от Програмата Прочети още