10 години That Divine – и това е само началото

Жанр: електронна музика
Участват: Youandewan & Bosha

През 2023 отбелязваме 10 години от създаването на That Divine – десетилетие на усмивки, незабравими моменти, страхотна музика и истински приятели. That Divine са едни от най-разпознаваемите промоутъри на електронна музика на родната сцена, отличаващи се най-вече с нестандартните си локации, на които се провеждат събитията им, засиления фокус върху развитието на българската музикална сцена, подкрепата на местни диджеи и незабравимата атмосфера, която създават.

Първият юбилей винаги се празнува подобаващо, а в този случай това беше с редица от партита под наслова 10 Years That Divine. Празникът започна още през май, като някои от локациите във Варна, на които отпразнувахме голямата годишнина през последните месеци, бяха яхтеното пристанище, както и улицата зад едно от култовите за старата част на града арт пространства 43.12 Cafe. С настъпването на септември дойде време и за последното събитие от лятната програма на That Divine, което ни връща в столицата след една незабравима вечер в Археологическия музей във Варна.

В уикенда на Деня на София от That Divine ни посрещат в центъра на столицата, а този път нестандартното място, което е избрано от тях, е терасата на Топлоцентралата, която досега не е била домакин на такъв тип събития. На 16 септември се събираме на откритата тераса на арт пространството, за да се потопим в света на хаус и ъндърграунд музиката.

Финалното събитие от програмата идва с две изненади зад пулта. Едно от младите лица на електронната сцена в Англия Youandewan идва в България за първи път, а до него ни очаква и една от емблемите на българския ъндърграунд – Bosha, който е избран да подгрява британеца. Bosha също прави своя дебют на сцената на That Divine¸ като можем да го слушаме и след събитието в Топлоцентаралата в клуб Микро (ул. „Кърниградска“ 19), за който е подготвил специален самостоятелен 6-часов сет, чийто старт е в 23:00 и гарантира танците до сутринта.

Нямаме търпение да отпразнуваме 10-годишнината на That Divine. Билети откриваме тук, като бързаме да ги купим онлайн, защото се разпродават скоростно, а цената им е промоционална. Даваме начало на партито в 16:00 в Топлоцентралата.Може също да ти хареса