Орлин Павлов тръгва на лятно турне

Жанр: поп, джаз

Лятото е най-подходящото време за концерти, партита, фестивали и турнета, още повече когато става въпрос за един от най-завладяващите гласове на българската музикална сцена. Орлин Павлов потегля на турне през 5 български града, а ние тръгваме по петите му от Царево, през Созопол, Свети Влас и Бургас.

До началото на турнето остава Още малко – стартираме на 22 юли на сцената на Летния театър Бунарджика в Пловдив. Оттам Заедно продължаваме към Черноморието, където печем рамене под слънцето на Летния Кинобар в Царево на 28 юли, долавяме уханието на морския бриз от любимия ни созополски Амфитеатър на 2 август и веем коси в Амфитеатър Арена в Свети Влас. Турнето приключва с апломб в Летния театър в Бургас на 22 август. Носителят на Златна монета за принос в развитието на българската наука и култура ни е подготвил мащабно двучасово шоу, като ще ни зарадва както с емблематични парчета от първия си албум, така и с други хитове от репертоара си, така че не губим нито Секунда повече и се насочваме към Eventim, където ни чакат билети за всички предстоящи дати.

Събитието протича под формата на концерт-спектакъл, а по музикалния маршрут редом с Орлин засвирват и някои от най-даровитите български музиканти. Милен Кукошаров и Стефан Стефанов сядат зад пианото, Мирослав Иванов реди китарни акорди, Евден Димитров подпира стабилна основа с баса, Кристиан Желев се грижи за ритъма зад барабаните, а освен тях на сцената се качва и солидна брас секция с Емилио Мархолев, Тодор Бакърджиев и Мартин Ташев на тромпет и Велислав Стоянов и Владислав Мичев на тромбон.

Всеки от концертите започва в 20:30. Напомняме, че билетите са тук.Може също да ти хареса

Иън Пейс идва с класиките на Deep Purple

от Програмата Прочети още

Dub FX

от Програмата Прочети още

Jin Monic

от Програмата Прочети още

She Past Away

от Програмата Прочети още

Diablo Swing Orchestra

от Програмата Прочети още

God Is An Astronaut

от Програмата Прочети още